Over ons

Anno 2002

al sinds 2002 verzorgt westland Workwear uw bedrijfskleding

In onze showroom in Naaldwijk bent u van harte welkom om de verschillende artikelen te zien, te voelen en te ervaren. Twijfels over de juiste keuze? Wij geven u graag de mogelijkheid om een kledingstuk een poosje uit te proberen. Alles voor een tevreden klant!

Duizenden mogelijkheden

RUIME KEUZE UIT KWALITEITSKLEDING

Westland Workwear levert diverse topmerken bedrijfskleding. 
Wij selecteren onze leveranciers op aspecten als betrouwbaarheid, kwaliteit, snelle levertijden en maatvastheid. 

Met een groot netwerk aan partners in binnen- en buitenland hebben wij voor vrijwel elk kledingvraagstuk een oplossing. Wij werken samen met alle gerenommeerde merken op de Europese markt op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen.

Maatwerk en goed advies

onze services

Met een goed en eerlijk advies leggen wij het fundament voor een plezierige relatie en een tevreden klant. In overleg met u bepalen wij aan welke eisen uw bedrijfs-, promotie- of sportkleding moet voldoen. Wij kennen de verschillende producten en materialen op ons duimpje en kunnen u dus uitstekend adviseren. Natuurlijk weten wij ook aan welke wettelijke eisen bedrijfskleding moet voldoen. Verwacht daarom van ons een pro-actieve houding: wij denken mee, stellen kritische vragen en komen met alternatieven en verrassende ideeën.

Westland-workwear-profiel (1)
Daan

samen voor resultaat

Ik ben een geboren en getogen Westlander die staat voor wat hij zegt en doet. Samen kijken naar een oplossing en trots zijn op het resultaat is waarom ik bij Westland Workwear werk!
Ik hou van humor en probeer op een laagdrempelige manier contact te onderhouden. Geen poespas maar gewoon waar u naar op zoek bent. In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets en ben ik actief in het verenigingsleven.
Neem gerust contact op, samen komen we tot een mooi resultaat!

Boy

Multifunctioneel

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Westland Workwear. Ik hou mij vooral bezig met de inkoop, verkoop en het invoeren van orders. U kunt mij telefonisch spreken of in de showroom. Daarnaast kunt u mij ook zien wanneer ik bestellingen aflever bij u op de zaak.

Boy Westland Workwear
Wilma

Rug, borst, arm of been:
geen enkel probleem

Met plezier zet ik uw logo op de door u uitgezochte kleding om het plaatje compleet te maken. Zie ik “onze kleding” ergens lopen of aan het werk krijg ik altijd een glimlach op m’n gezicht.

Cindy

MULTI-TALENT

Ik ren al van kleins af aan rond bij Westland Workwear en sinds 2014 doe ik dit als echte medewerker. Ik doe van alles en nog wat binnen het bedrijf. Of er nou horecakleding verzorgt moet worden of dat er logo’s geknipt moeten worden, ik sta klaar om te helpen!

Westland-workwear-profiel (5)
Wesley

precies in mijn straatje

Zo lang als ik me kan herinneren kom ik al bij Westland Workwear over de vloer. Ik doe nu een deel van de financiële administratie en hou de websites bij. Daarnaast kunt u mij ook tegenkomen bij het bezorgen van bestellingen.

Leon

maatwerk en goed advies

Ik ben al vanaf 1993 actief in bedrijfskleding en in 2002 ben ik gestart met Westland Workwear. Het leukste van dit vak is samen met de klant zoeken naar de juiste uitstraling van de kleding en daarbij rekening houden met de veiligheidsregels binnen het bedrijf. Ook zoek ik vaak naar de kwalitatief beste oplossing, een iets duurder kledingstuk kan door de langere levensduur wel eens veel goedkoper blijken te zijn. Ik ben er trots op dat we als Westland Workwear vele relaties hebben waar we al meer dan 10 jaar de kleding voor mogen verzorgen!

Persoonlijke service

groot assortiment

betaalbare kwaliteit

snelle levertijden