referenties

persoonlijke aandacht

Westland Workwear werkt voor uiteenlopende branches, diverse opleidingsinstituten en tal van verenigingen in Zuid-Holland. Met een compact en betrokken team kunnen wij persoonlijke aandacht garanderen en snel schakelen. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, die net als wij veel waarde hechten aan kwaliteit en service.

Geest-Potplanten-nieuwe-shirts

Geest Potplanten

nieuwe t-shirts

Hoogheemraadschap van Delfland in kleding van Westland Workwear

Hoogheemraadschap Delfland

Totaal kledingpakket

custom made bedrijfskleding voor boekestijn-electrotech

Boekestijn Elektrotech

custom made kledinglijn

wielerkleding kwekershof

Kwekershof

Teamwear

Wettelijke eisen

Met een goed en eerlijk advies leggen wij het fundament voor een plezierige relatie en een tevreden klant. In overleg met u bepalen wij aan welke eisen uw bedrijfs-, promotie- of sportkleding moet voldoen. Wij kennen de verschillende producten en materialen op ons duimpje en kunnen u dus uitstekend adviseren. Natuurlijk weten wij ook aan welke wettelijke eisen bedrijfskleding moet voldoen. Verwacht daarom van ons een pro-actieve houding: wij denken mee, stellen kritische vragen en komen met alternatieven en verrassende ideeën.

Transferdruk

Wij beschikken over een eigen machine voor transferdruk. Daarmee kunnen wij uw kleding voorzien van een logo of tekst. Dat beeldmerk houden wij voor u op voorraad en zo kunnen wij bij een vervolgorder snel en zonder opstartkosten leveren. Klik hier voor meer informatie.

Showroom

In onze showroom in Naaldwijk bent u van harte welkom om de verschillende artikelen te zien, te voelen en te ervaren. Twijfels over de juiste keuze? Wij geven u graag de mogelijkheid om een kledingstuk een poosje uit te proberen. Alles voor een tevreden klant!

Persoonlijke service

groot assortiment

betaalbare kwaliteit

snelle levertijden